Friss hírek

2024. augusztus 16.18:15

Irán behatol az USA hátsó udvarába

Az iráni polip karjai egyre erősebben hatolnak be a latin-amerikai országokba. Az elmúlt években Teherán kiterjesztette politikai, katonai és gazdasági befolyását Latin-Amerikában, hogy a maga javára használja ki a térségben zajló politikai változásokat, különösen a baloldali pártok hatalomra kerülését. Káncz Csaba jegyzete.

Már egy hete akadozik a Klubrádió

Augusztus 9. óta folyamatosan bűnözők támadják a kormánykritikus rádiót, ami komoly zavarokat okoz. Egy hete gyakorlatilag csak egy amerikai szerveren keresztül lehet csak hallgatni az adást.

Erre a hírre vártak a befektetők - Berobbanhat az izgalmas befektetés

Az AI-boom egyik ígéretes üdvöskéje, akinek a részvényénél komoly a felértékelődési potenciál, ráadásul egybehangzó vételi ajánlat az elemzők részéről - ezzel szemben mégis elképesztően nyomott árazás, és a versenytársaktól jócskán elmaradó tőzsdei teljesítmény. Mi kellhet ehhez az alaphelyzethez, hogy be tudjon robbanni a sztori? Egy katalizátor.

Klubrekordot jelentő összegért távozott topligába a debreceni szűrő

Néhány nappal ezelőtt hivatalossá vált, hogy a DVSC egyik legjobbját kivásárolta élő szerződéséből a francia élvonalban szereplő RC Lens. Hamzat Ojediran 2023 februárjában érkezett Albániából, hogy aztán másfél évvel később a hajdúságiak busás anyagi hasznot termelve értékesítsék a játékjogát. Az ehhez hasonló befektetések jelenthetnék a Debrecen