Friss hírek

2024. október 14.18:50

A magyaroknak nem sikerült, most a lengyelek vásárolnák fel a spanyol vonatóriást

Donald Tusk kormánya is beszállt Talgo-tangóba, az ügyben a legmagasabb szinteken folynak tárgyalások, Pedro Sanchez is képbe került. Mi történt? A lengyel kormány támogatást kér Pedro Sanchez miniszterelnök kabinetjében a spanyol nagysebességű vonatgyártó vállalat átvételéhez – írja az economx. A portál forrásai szerint a lengyel vezetés komolyan

Mi mozgathatja a forintot? Trump szövetkezett az internet szemetével?

A tőzsdék kivárnak a nagy mennyiségű gyorsjelentés és néhány fontos makrogazdasági esemény előtt. Az euró/forint bőven 401 felett kezdett, de napon belül szépen lejjebb jött. A Kína újabb stimulusáról érkezett hír csalódást okozott, rengeteg gyorsjelentés érkezik. Donald Trump az internet szemetével szövetkezett új kriptós vállalkozásában?

Könnyebbé vált a mobiltarifák összehasonlítása

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) már kalkulátorral segít eligazodni a sokféle mobilos díjcsomag között. Korábban az átlagos havi költségek (ÁHK) szolgáltatónként és szolgáltatástípusonként külön-külön aloldalakon jelentek meg. A feltöltőkártyás és a vezetékes telefonnál megmaradt a korábbi átlagos fogyasztói kosár alkalmazása.

Brazíliában fejlődik a bolíviai labdarúgás legnagyobb tehetsége

A bolíviai válogatott figyelemre méltó eredményeket ért el a dél-amerikai vb-selejtezőkön, a sokak által korábban esélytelennek tartott csapatnak most van sansza arra, hogy kijusson a világbajnokságra. A közelmúlt sikereiből Miguel Terceros főszerepet vállalt, hiszen a gyermekkora óta Brazíliában futballozó középpályás az utolsó három győztes mérkő

Gyenge hidegfront súrolja hazánkat

Éjszaka egy gyenge hidegfront érinti hazánkat, ezért az északi területeken kisebb eső lehet ugyan, de kedden napközben ott is felszakadozik a felhőzet. A hőmérséklet az ilyenkor szokásosnak megfelelően alakul.