Friss hírek

2024. július 10.06:31

Kinek mennyit ér valójában a pénze?

Az Azénpénzem kigyűjtötte, hogy két év alatt a különböző ágazatokban miként alakultak a bérek, és milyen mértékben romlott a pénz értéke. Mindehhez a hivatalos statisztikákat használtuk, amelyekben többen erősen kételkednek. Úgy tűnik, az egyének szintjén erre lehet is okuk.

Francia lebénulás - Berlin nagyobb szerepet vállalna Európában

A franciaországi parlamenti választások eredményére tekintettel befolyásos német politikusok az ország és az EU meggyengülését jósolják. Német külpolitikai szakértők arra figyelmeztetnek, hogy Párizs cselekvésképtelenséggel és megosztottsággal néz szembe, Macron pedig egész Európát válságba sodorhatja. Káncz Csaba jegyzete.

A Fidesz káderképzője megvette az Aranybikát, 714 millió lesz csak a tervezés

Százmilliárdos tételben kapott állami vagyonelemeket a Fidesz káderkeltetőjeként ismert Mathias Corvinus Collegium: van anyagi mozgásterük az ingyen kapott ingatlanok mellett újabbakat vásárolni, illetve más piacokon is megvetni a lábukat. A debreceni Aranybika épületében elvileg képzési központot alakítanak ki, ehhez elbontják a szocializmus idejé

Rekordok sora dőlhet a hét végéig

Bár hazánkat a következő napokban több hidegfront is súrolja, komoly hatása nem lesz időjárásunkra, néhány futózáporon kívül. A fokozódó hőségben a hét végéig több rekord is megdőlhet.