Friss hírek

2024. augusztus 13.18:00

ATV: „Tiszteletben tartjuk Puzsér döntését, köszönjük az eddigi együttműködést!”

Puzsér Róbert néhány napja egy interjúban bejelentette, hogy egyre nehezebben tudja munkahelyének tekinteni a a Spirit FM-et és hosszabb időre, 2025-ig visszavonul a közélettől valamint külföldre távozik, egyúttal bírálta Németh S. Szilárdot, az ATV vezérigazgatóját. A Media1 kíváncsi volt, hogyan kezeli a médiaszolgáltató a kialakult helyzetet.

Wizz Air tagsággal 10 euró alatti áron lehet utazni

Tízezer jelentkezőnek 499 euróért kínál éves tagságot a Wizz Air. Az éves díjért cserébe egy éven keresztül a légitársaság teljes hálózatán 9,99 euróért foglalhatnak jegyet a tagok. Az ügyfelek 72 órával az indulás időpontja előtt választhatnak a rendelkezésre álló úti célok közül.

Az "elvtelenül" kivitt újpesti lány párizsi diadala és a kézilabdázóból lett diósgyőri öttusázó bravúrja

Gulyás Michelle az olimpia bajnoki címmel fényes választ adott arra, helyes volt-e őt nevezni Párizsba, a korábban meghatározott válogatási elvek ellenére. A magyar sportban pedig továbbra is visszatérő gond, hogy elveket megfogalmazni és betartani sem tudunk rendesen. Guzi Blankával kapcsolatban ilyen problémák nem vetődtek fel: az öttusa üstökös

A hét végéig marad a forróság

Vasárnapig marad a forró, napsütéses idő, amelyet csak néhol zavar meg egy-egy zápor, a hét utolsó napján azonban markánsabb változás körvonalazódik.