Friss hírek

2024. szeptember 19.06:49

Terézváros kitiltotta az Airbnb-t, megszólalt a polgármester

A rövid távú szálláskiadás tiltása mellett voksolt a terézvárosi szavazók többsége – közölte hétfő hajnalban a terézvárosi önkormányzat. Mint írták: az Airbnb-típusú szálláshelyek betiltásáról szóló ügydöntő szavazáson két hét alatt 6083 terézvárosi voksolt, közülük 3265-en, azaz 54 százalék szavazott igennel, 2818-an pedig nemmel.

Egyre eladósodottabbak a magyar nyugdíjasok

A fiatalok körében tavaly a Covid járvány előtti időszakhoz képest csökkent a késedelmes banki tartozások száma, miközben az idősebbeknél 41 százalékos volt a növekedés – derült ki egy kutatásból. A követeléskezelő szerint az ok az lehet, hogy a 60 felettiek szembesülni kényszerülnek az életkori költségek váratlan növekedésével.

Korlátlan internetet ad a Yettel az árvízhelyzet miatt

Annak érdekében, hogy a Yettel ügyfelei ebben a nehéz időszakban is zavartalanul tarthassák a kapcsolatot szeretteikkel, illetve mindazokkal, akikkel az árvízhelyzet miatt szükséges, a szolgáltató ma reggel ingyenes korlátlan adatkeretet tartalmazó egyszeri szolgáltatást indított. Az ajánlatot az aktiválástól számított 5 napig lehet felhasználni be

Vérre menő harc zajlik Donald Trump és Kamala Harris mögött

Az amerikai választások előtt az egész világ Donald Trump és Kamala Harris az előzetesen elképzeltnél lényegesen szorosabbra sikeredő párharcára figyel, hiszen az, hogy ki az Egyesült Államok 47. elnöke, alapjaiban befolyásolhatja a világpolitika alakulását. Az állás szoros, a végeredmény kialakulásában pedig különösen fontos szerepe lesz majd

Átlagos, szeptemberi idő

Bár változó nedvességtartalmú levegő tölti ki a Kárpát-medencét, jelentős csapadékkal nem kell számolni, a napsütés lesz túlsúlyban. A hőmérséklet az ilyenkor szokásosnak megfelelően alakul.