Friss hírek

2023. június 28.17:58

Rengeteg pénzt buktak a magyar családok

A befektetési szakember szerint mindössze 100–200 ezer család volt képes fenntartani a válság előtti életszínvonalát, a többiek vagyoni helyzete érdemben romlott a magas infláció miatt, egyre többen kénytelenek személyi kölcsönökkel, folyószámlahitelekkel kipótolni a jövedelmüket.

Sorra büntetik a magyarokat az Adriánál: alig ismert szabály miatt jöhet a 7 milliós bírság

Már most több mint 200 ezer forintnyi bírságnál és több mint 3 éves eltiltásnál jár a Balaton legelvetemültebb horgásza, akit rendre engedély nélkül kapnak el a magyar tengernél. Aki esetleg a horvátországi nyaralásán tervezne pecázni, az mégnagyobb büntetést kockáztat, ott ugyanis milliókba fájhat, ha valaki engedély nélkül horgászik a tengernél!

Brüsszelnek meg kell hosszabbítania az ukrán gabona behozatali tilalmát

Az Európai Bizottságnak cselekednie kell, szeptember 15-e után is meg kell hosszabbítania az ukrán gabonatermékek behozatalának tilalmát, csak így védhetjük meg ugyanis az európai gazdálkodók érdekeit – közölte Nagy István agrárminiszter, kedden Luxembourgban, a Mezőgazdasági és Halászati Tanács ülését követően.

Ismét bizonytalan De Gea jövője: az Mu visszavonta az ajánlatát, és kevesebb pénzt ajánl

David de Gea jelentős fizetéscsökkentésbe is belement, hogy a Manchester United játékosa maradhasson, és úgy tűnt, sikerült megegyezni a részletekről, de a klub visszavonta az ajánlatot. A helyzet azért érdekes, mert a kapus már a szerződést is aláírta, és biztosnak tűnt a jövője Manchesterben. Most viszont azt kell mérlegelnie, hajlandó-e maradni

A következő hidegfront már nem hoz lehűlést

A következő napokban szárazabb, naposabb időre számíthatunk, majd szombatra virradó éjszaka újabb hidegfront éri el hazánkat. Többfelé okoz záporokat, zivatarokat, de lehűlés nem kíséri átvonulását.